I love Zala-völgy

Zala megye -> Zala-völgy -> Zalaszentgrót környéke

Ajánló - Szilveszter a Zala-völgyben (2017/2018)

szilveszter.jpg

Te mit csinálsz 2017. december 31-én? Még nem tudod? Talán segíthetek.. A következő Zala-völgyi összefoglalóban a szilveszteri programlehetőségekből csemegézek. (Az összeállítás frissül!)

"A Jó a Rossz és a Csúf" Szilveszteri Party a Fiákerben, Zalaszentgrót

Jelmezes szilveszter a Fiákerben: "Minden évben egy alapötletet adunk, mivel is tehetnénk még emlékezetesebbé ezt a fergeteges estét. Hogy Neked mit jelent a Jó a Rossz és a Csúf? Légy Jó, vagy Rossz, vagy Angyalbőrbe bújt Csúf..." Ezen felül korlátlan étel- és italfogyasztás, "extrém" tombolasorsolás és Dj. Kónya Attila várja azokat, akik előzetesen jegyet váltanak az étteremben. (forrás)

"Kisszentgróti Szilveszter", Zalaszentgrót

Kisszentgrót Részönkormányzata ismét megszervezi szokásos év végi buliját a Borházban (Bocskai u. 1.). Bővebb információ a részönkormányzat-vezetőtől kérhető. (forrás)

Kis-Korona Étterem, Zalaszentgrót

A Kis-Korona a befizetett díj ellenében korlátlan étel- és italfogyasztással csábítja a vendégeket szilveszter estére. Asztalt foglalni - korlátozott számban - december 23-ig lehet legkésőbb itt. (forrás)

Zártkörű Batyusbál a VMK-ban, Zalaszentgrót

A Jáde Duó zenekar szilveszteri bulija a zalaszentgróti Városi Művelődési Központban kerül megszervezésre. További információ a szervezőktől kérhető. (forrás)

Retro Szilveszter a Batthyány Wellness Kastélyban, Zalacsány

Retro Szilveszter sok meglepetéssel. Részleteket később ígértek a szervezők. (forrás)

3 napos ajánlat a Zala Springs Golf Resortban, Zalacsány

Luxus szállás, gálavacsora borválogatással, hévízi wellness program, tűzijáték és sok egyéb a Zala Springs Golf Resort szilveszteri ajánlatában. (forrás)

3 éjszakás szilveszter a Kehida Termálban, Kehidakustány

A Kehida Termálban ilyenkor megszálló vendégek nemcsak a gyógy- és élményfürdő szolgáltatásait vehetik igénybe, hanem extra szilveszteri programokon is részt vehetnek már 30.-ától: disznóölés, sanzon est, cigányzenés ébresztő, gálavacsora sztárvendéggel, tűzijáték, tombola stb. (forrás)

Kimaradt valami? Írja meg nekem a blog facebook oldalán és pótlom!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovezala-volgy.blog.hu/api/trackback/id/tr1813398989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

I love Zala-völgy

Zala megye, azon belül is a Zala folyó völgye, Zalaszentgrót térsége: ...itt jó élni, itt jó lenni. Akár itt élsz a térségben, akár térségen kívül, leszek az idegenvezetőd, megmutatom a Zala-völgy (számomra legérdekesebb) értékeit, eseményeit.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása